З ЧОГО ПОЧИНАЄТЬСЯ ВИРОБНИЧИЙ ПРОЦЕС

Вибір необхідних інгредієнтів: овочі з полів України

Тара закуповується у прямих виробників, які мають необхідні санітарні дозвіл.

Морську капусту суху (ламінарію) і гриб «морський гребінець» сухий (муер) закуповуємо безпосередньо із заводів виробників в Китаї.

Співпраця з безпосередніми виробниками України та Китаю, а також великий обсяг закупівель дозволяють отримувати мінімальні ціни і відмінна якість сировини!

Підготовка компонентів

Овочі попередньо очищаються, потім ретельно миються і надходять в машини для нарізки, оснащені спеціальними ножами і подрібнюються до необхідної консистенції.

Гриб «Морський гребінець» (муер) відварюється, промивається і охлаждается.Морская капуста надходить вищої якості, що гарантує в ній відсутність піску, інших сторонніх домішок і запахів. Така морська капуста не потребує ретельної додаткової обробки. Морська капуста відварюється, промивається і охолоджується.

ПРИГОТУВАННЯ

Всі підготовлені інгредієнти і тара надходять в цех змішування. Де компоненти, згідно затверджених рецептур і суворого дотримання санітарних норм змішуються і розфасовуються в тару.

Далі готова продукція датується (маркується) і транспортується в холодильні камери для охолодження.

ДОСТАВКА

Готові салати на спеціалізованому транспорті розвозяться в 10 регіонів України.

Так салати ТМ «ВСІ100» потрапляють до Вас на стіл!

салати від «ВСЕСТО»