ТОВ «ВСЕСТО» проводить тендер на право підписання договору на реконструкцію приміщення та поставки обладнання для холодильної камери.

Запит на подання тендерних пропозицій

  1. Замовник:

1.1. Повне найменування: Товариство з обмеженою відповідальністю «ВСЕСТО»

1.2. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ: 31891925;

1.3. Місцезнаходження:  вул. Підлісна, буд.74, м. Лиман, Донецька обл., 84401, Україна.

1.4. Реєстраційний рахунок замовника. 26001300021993

1.5.Посадові   особи   замовника,  уповноважені  здійснювати зв’язок з учасниками

 (прізвище,  ім’я,  по  батькові,  посада  та адреса, номер   телефону

 та   телефаксу  із  зазначенням  коду міжміського телефонного зв’язку, e-mail).

Мартинюк Тетяна Олегівна, тел.: +38 (050) 8611449

Записний Олександр Борисович, тел.: +38 (066) 6150757

Е-mail: vsestoltd@gmail.com

  1. Фінансування закупівлі:

 2.1. Джерело фінансування закупівлі.  Кошти підприємства

  1. Розмір   бюджетного   призначення   за   кошторисом  або очікувана вартість закупівлі (не для друку, не для оприлюднення):
  2. Адреса    веб-сайту,   на   якому   замовником   розміщується інформація про закупівлю (у разі наявності).https://www.vse100.com.ua/
  3. Інформація про предмет закупівлі:

5.1. Найменування предмета закупівлі. Кошторис на реконструкцію існуючого приміщення під холодильник та холодильне обладнання для зберігання готової сировини у відрах, закритих пластикових ваннах або діжках, з температурим режимом від -20 до 20. Тип зберігання стелажне (технічні характеристики в Додатках 1 та 2):

Послуги з реконструкції існуючого приміщення котельні під холодильник. Розміри приміщення 27м х 12м.

  1. Кошторис на реконструкцію існуючого приміщення:

  • Приблизна вартість кошторису та супровідних документів.
  • Вартість матеріалів, необхідних для реконструкції об’єкту.
  • Вартість робіт з реконструкції.
  1. Холодильне обладнання:

    • Обладнання для холодильної камери площею 324 м2.
  1.  Строк  поставки  товарів,  виконання  робіт  чи  надання послуг: квітень – червень  2018 року.
  2. Умови подання цінових  пропозицій:
  • Місце:вул. Підлісна, 74, м. Лиман, Донецька обл., 84401, Україна, особисто, поштою у запечатаному конверті, або на пошту vsestoltd@gmail.com.

ТОВ «ВСЕСТО» залишає за собою право відкинути будь-яке або всі пропозиції повністю або частково, а також не приймати конкурсну пропозицію з самою низькою ціною, або яку іншу пропозицію, яка може бути отримана. ТОВ «ВСЕСТО» не буде відшкодовувати будь-які витрати чи збитки, котрі можуть бути понесені будь-яким претендентом під час підготовки його технічно-комерційної пропозиції, або в іншому випадку під час подальшої розробки пропозиції. Учасники тендера, незалежно від того, прийнято його пропозицію, чи ні, та всі інші отримувачі тендерної документації, та також учасники переговорів, повинні розглядати отриману інформацію, як конфіденційну.

         1.Кінцевий строк:   20 квітня 2018 року до 11-00 год.         

         2.Розкриття цінових пропозицій: 20.04.2018 року о 15-00 год.

Змінено кінцевий термін подачі заявок на участь в тендері

Сторонам, зацікавленим в інформації щодо проведення тендерів на право підписання договору поставки обладнання для холодильної камери  повідомляємо, що рішенням Комітету з проведення тендеру ТОВ «ВСЕСТО» від 20.04.2018 р., протокол № 4, змінено кінцевий термін подачі заявок на участь у тендері. Кінцевим терміном подачі заявок на участь у тендері визначено 10  травня 2018 р. до 12-00 години, прийняття рішення про переможця тендеру 18 травня 2018 року.

Голова Комітету з проведення тендеру 
Т.О. Мартинюк

         3.Місце:  вул. Підлісна, 74, м. Лиман, Україна.

         4.У комерційній пропозиції повинна бути вказана ціна:

– з урахуванням транспортних та накладних витрат;

– не враховуючи ПДВ;

– у гривнях України.

При наданні вартості в іншій валюті буде проведено перерахунок у гривні по курсу НБУ України на дату проведення тендеру.  

 

  • Дополнение 1

    Техническая характеристика здания под реконструкцию

    1. Внутренние размеры:

    длина, м – 26,7
    ширина, м – 12,0
    высота, м – 6,0

    1. Стены: кирпичные толщиной 380 мм, известковая побелка.
    2. Перекрытие: плиты ПКЖ (ребристые) по ж/б балкам.
    3. Кровля: мягкая, с утеплением шлаком толщиной 250 мм, водоотвод внутренний.
    4. Полы: подсыпка, покрытие отсутствует.

    Примечание: здание одноэтажное, без подвала.

    котельня

     

     

     

  • Дополнение 2

    Техническая характеристика холодильной камеры (склада)

    1. Расположение камеры: внутри здания.
    2. Теплоизоляция стен:

    напыление пенополиуретана;
    сендвич – панель ППУ;
    другие варианты.

    1. Теплоизоляция потолка: сендвич – панель ППУ.
    2. Характеристика пола: бетонный пол с утеплением (с учетом передвижения электропогрузчика).
    3. Двери холодильной камеры: 2,5 х 2,5 м, сендвич-панель ППУ, (откатные, въезд/выезд электропогрузчика).
    4. Характеристика продукта:

    а) тип продукта – овощные соления в пластиковых ведрах
    б) общая масса продукта – 250 т
    в) суточное поступление – 10 т
    г) температура загружаемого продукта – 30 градусов
    д) температура в камере – от -2 градусов да +2 градусов
    е) вид упаковки – пластиковые ведра на палетах, стрейчеваные пленкой
    ж) характеристика процесса – охлаждение и хранение.

    1. Дополнительные условия:

    а) количество посещений в сутки – 20 раз (по 5 минут)
    б) наличие электропогрузчика – да
    в) хранение продукта – стеллажное
    г) размеры и объем камеры, м – 26,5 х 12 х 5,5 h (1750 куб.м)