страви з морської капусти

“МОРСЬКА КАПУСТА З МОРЕПРОДУКТАМИ”

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. Креветки (свіжі) – 800 г
  2. Кальмари (неочищені) – 1 кг
  3. Морська капуста ТМ «ВСЕСТО» – 300 г
  4. Перець болгарський (червоний) – 1 шт
  5. Петрушка – 1 пучок
  6. Сік лимонний – 2 ст. ложки
  7. Олія оливкова – 50 мл.
  8. Перець чорний (мелений) – 0,25 ч.л.
  9. сіль

Процес приготування:

 

  • Відварити кальмари і креветки. Очистити.
  • Кальмари нарізати невеликий соломкою.
  • Морську капусту ТМ «ВСЕСТО» (можна злегка подрібнити) і з’єднати з морепродуктами.
  • Болгарський перець нарізати невеликою соломкою і додати до інших компонентів.
  • Робимо соус для заправки салату: Для соусу нам потрібно з’єднати 2 ст.л. соку лимона, 50 мл. оливкової олії і 0,25 ч.л. чорного меленого перцю.
  • Салат заправити приготованим соусом і додати подрібнену петрушку. За смаком додати солі.
  • Салат готовий.

ХАЙ-ТЕК

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. Морська капуста ТМ «ВСЕСТО» – 300 г.
  2. Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  3. Яйце – 4 шт.
  4. майонез
  5. сіль

Процес приготування:

 

  • Нарізаємо півкільцями цибулю (за бажанням її можна замаринувати).
  • Яйця слід злегка збити виделкою (головне розбити жовтки) і запекти в мікрохвильовці до готовності.
  • Отриманий омлет нарізаємо невеликими шматочками і додаємо до морській капусти ТМ «ВСЕСТО».
  • До морської капусти з омлетом додаємо цибулю.
  • Салат заправити майонезом і ретельно перемішати. Сіль додається за смаком.
  • Смачного.

“МОРСЬКА КАПУСТА З КРАБОВИМ М’ЯСОМ”

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. Морська капуста ТМ «ВСЕСТО» – 300 г.
  2. Крабове м’ясо 200 г.
  3. Кукурудза -1 баночка
  4. Яйце – 3 шт.
  5. майонез
  6. сіль

Процес приготування:

  • Крабове м’ясо нарізаємо невеликий соломкою.
  • До морській капусті ТМ «ВСЕСТО» додаємо нарізане крабове м’ясо.
  • Нарізаємо некрупно яйця і додаємо до інших компонентів.
  • Далі додаємо консервовану кукурудзу.
  • Салат заправляємо майонезом і солимо за смаком.
  • Даємо настоятися.