«З ЧОГО ПОЧИНАЄТЬСЯ ВИРОБНИЧИЙ ПРОЦЕС»

  • Вибір необхідних інгредієнтів: овочі з полів України

    Тара закуповується у прямих виробників, які мають необхідні санітарні дозвіл.

    Морську капусту суху (ламінарію) і гриб «морський гребінець» сухий (муер) закуповуємо безпосередньо із заводів виробників в Китаї.

    Співпраця з безпосередніми виробниками України та Китаю, а також великий обсяг закупівель дозволяють отримувати мінімальні ціни і відмінна якість сировини!

  • Підготовка компонентів

    Овочі попередньо очищаються, потім ретельно миються і надходять в машини для нарізки, оснащені спеціальними ножами і подрібнюються до необхідної консистенції.

    Гриб «Морський гребінець» (муер) відварюється, промивається і охлаждается.Морская капуста надходить вищої якості, що гарантує в ній відсутність піску, інших сторонніх домішок і запахів. Така морська капуста не потребує ретельної додаткової обробки. Морська капуста відварюється, промивається і охолоджується.

  • ПРИГОТУВАННЯ

    Всі підготовлені інгредієнти і тара надходять в цех змішування. Де компоненти, згідно затверджених рецептур і суворого дотримання санітарних норм змішуються і розфасовуються в тару.

    Далі готова продукція датується (маркується) і транспортується в холодильні камери для охолодження.

  • ДОСТАВКА

    Готові салати на спеціалізованому транспорті розвозяться в 10 регіонів України.

  • Так салати ТМ «ВСЕСТО» потрапляють до Вас на стіл!

    СМАЧНОГО!

">
ВСЕСТО: виробництво