страви з морської капусти

«МОРСЬКА КАПУСТА З МОРЕПРОДУКТАМИ»

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. Креветки (свіжі) — 800 г
  2. Кальмари (неочищені) — 1 кг
  3. Морська капуста ТМ «ВСЕСТО» — 300 г
  4. Перець болгарський (червоний) — 1 шт
  5. Петрушка — 1 пучок
  6. Сік лимонний — 2 ст. ложки
  7. Олія оливкова — 50 мл.
  8. Перець чорний (мелений) — 0,25 ч.л.
  9. сіль

Процес приготування:

 

  • Відварити кальмари і креветки. Очистити.
  • Кальмари нарізати невеликий соломкою.
  • Морську капусту ТМ «ВСЕСТО» (можна злегка подрібнити) і з’єднати з морепродуктами.
  • Болгарський перець нарізати невеликою соломкою і додати до інших компонентів.
  • Робимо соус для заправки салату: Для соусу нам потрібно з’єднати 2 ст.л. соку лимона, 50 мл. оливкової олії і 0,25 ч.л. чорного меленого перцю.
  • Салат заправити приготованим соусом і додати подрібнену петрушку. За смаком додати солі.
  • Салат готовий.

ХАЙ-ТЕК

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. Морська капуста ТМ «ВСЕСТО» — 300 г.
  2. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  3. Яйце — 4 шт.
  4. майонез
  5. сіль

Процес приготування:

 

  • Нарізаємо півкільцями цибулю (за бажанням її можна замаринувати).
  • Яйця слід злегка збити виделкою (головне розбити жовтки) і запекти в мікрохвильовці до готовності.
  • Отриманий омлет нарізаємо невеликими шматочками і додаємо до морській капусти ТМ «ВСЕСТО».
  • До морської капусти з омлетом додаємо цибулю.
  • Салат заправити майонезом і ретельно перемішати. Сіль додається за смаком.
  • Смачного.

«МОРСЬКА КАПУСТА З КРАБОВИМ М’ЯСОМ»

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. Морська капуста ТМ «ВСЕСТО» — 300 г.
  2. Крабове м’ясо 200 г.
  3. Кукурудза -1 баночка
  4. Яйце — 3 шт.
  5. майонез
  6. сіль

Процес приготування:

  • Крабове м’ясо нарізаємо невеликий соломкою.
  • До морській капусті ТМ «ВСЕСТО» додаємо нарізане крабове м’ясо.
  • Нарізаємо некрупно яйця і додаємо до інших компонентів.
  • Далі додаємо консервовану кукурудзу.
  • Салат заправляємо майонезом і солимо за смаком.
  • Даємо настоятися.