салати з моркви

САЛАТ 

«СОВЄТСКІЙ»

Процес приготування:

  • Шинку і відварені яйця нарізаємо тонкою соломкою.
  • До нарізаних інгредієнтів додаємо моркву по-корейськи  і консервовану кукурудзу.
  • Салат заправляємо майонезом.
  • Сіль додаємо за смаком.
  • Салат ретельно перемішуємо і даємо настоятися.
Інші салати

ІНГРЕДІЄНТИ:

морква по-корейськи

шинка

  • Кукурудза консервована 1баночка
  • Яйця 3 шт.
  • майонез
  • сіль

«САЛАТ З МОРКВОЮ ПО-КОРЕЙСЬКИ І ПЕЧІНКОЮ»

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. Салат з морквою по-корейськи і печінкою
  2. Печінка (яловича, свиняча або куряча) 500 г
  3. Морква по-корейськи 300 г
  4. Гриби печериці 400 г
  5. Лук 150 г
  6. рослинна олія
  7. майонез
  8. сіль

Процес приготування:

  • Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо його на рослинному маслі.
  • Нарізаємо некрупною соломкою печінку і додаємо її до обсмаженої цибулі,
  • додаємо до смаку сіль і ще обсмажуємо хвилин 5-7.
  • Окремо на олії обсмажуємо шампіньйони.
  • Всім обсмаженою компонентам дати охолонути.
  • Далі з’єднуємо печінка з цибулею, гриби і додаємо моркву по-корейськи.
  • Салат заправляємо майонезом і перемішуємо.

САЛАТ З МОРКВИ ПО-КОРЕЙСЬКИ «БУНІТО»

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. Морква по-корейськи — 200 г
  2. Куряче філе — 300 г
  3. Сир (твердий) -150 г
  4. Яйця — 4 шт
  5. майонез

Процес приготування:

  • Відварюємо куряче філе і яйця.
  • Нарізаємо дрібним кубиком куряче філе і яйця.
  • На середній тертці натираємо твердий сир.

    Салат викладаємо шарами:

  • 1-й шар — дрібно нарізане відварене куряче філе.
    майонез
  • 2-й шар — морква по-корейськи ТМ «Лиманська Салати»
    майонез
  • 3-й шар-натертий твердий сир.
    майонез
  • 4-й шар — натерті яйця.
    майонез