«БИГОС»

ІНГРЕДІЄНТИ:

 

  1. Капуста квашена по домашньому  ТМ «ВСЕСТО» — 0,5 кг
  2. Капуста свіжа — 0,7 кг
  3. Морква — 1-2 шт.
  4. Цибуля ріпчаста- 2 шт.
  5. Свинина — 400г.
  6. Копчена грудинка — 300г.
  7. Бекон — 200г.

 

Процес приготування:

 

  • Свіжу капусту нашаткувати і поставити гасити.
  • Далі по черзі слід обсмажити інгредієнти:
  • Окремо засмажити цибулю (1 шт.) З морквою.
  • Обсмажуємо окремо нежирну свинину з цибулею (1 шт).
  • Далі також окремо підсмажити грудинку і бекон.
  • Після обсмаження всі інгредієнти з’єднати в одну сковороду і
  • додати квашеної капусти ТМ «ВСЕСТО».
  • Томити до готовності.
  • Бігос готовий.

«САЛАТ З КВАШЕНОЇ КАПУСТИ ПО-ДОМАШНЬОМУ»

ІНГРЕДІЄНТИ:

 

  1. Квашена капуста по-домашньому ТМ «ВСЕСТО» — 300 г.
  2. Картопля — 6 шт. (середні)
  3. Цибуля ріпчаста-1шт.
  4. горошок -1баночка
  5. Олія соняшникова — 3ст. л.
  6. сіль

 

Процес приготування:

 

  • Відварюємо картоплю в мундирі. Очищену картоплю слід нарізати невеликим кубиком.
  • Далі цибулю нарізаємо дрібним кубиком і додаємо до картоплі.
  • Після чого до компонентів додаємо зелений горошок і квашену капусту ТМ «ВСЕСТО».
  • Салат заправляємо олією. Сіль додається за смаком.

«СВЯТКОВИЙ ВІНЕГРЕТ»

ІНГРЕДІЄНТИ:

 

  1. Буряк середній 2 шт.
  2. Картопля середня 3 шт.
  3. Квашена капуста по-домашньому ТМ  «ВСЕСТО» 20 г
  4. Цибуля 1 шт.
  5. Горошок зелений консервований 100 г
  6. Масло рослинне 3 столові ложки
  7. Яблучний оцет 1 столова ложка
  8. Цукор 1 чайна ложка
  9. Сіль за смаком

 

Процес приготування:

 

  •  Буряк і картоплю помити, окремо зварити в мундирі до готовності. Остудити. Очистити і нарізати невеликими кубиками.
  • Цибулю очистити, нарізати такими кубиками.
  • Капусту віджати і нашаткувати смужками довжиною приблизно 3 см. У великій мисці перемішати буряк, картоплю, цибулю, капусту та горошок.
  • Змішати рослинну олію, оцет і цукор. Заправити вінегрет.
  • Посолити, поперчити за смаком і перемішати.

ДОМАШНІЙ

ІНГРЕДІЄНТИ:

 

  1. Квашена капуста по-домашньому ТМ «ВСЕСТО» — 300 г.
  2. Картопля — 6 шт. (середні)
  3. Цибуля ріпчаста-1шт.
  4. горошок -1баночка
  5. Олія соняшникова — 3ст. л.
  6. сіль

 

Процес приготування:

 

  • Викладаємо з упаковки квашену капусту ТМ «ВСЕСТО».
  • Нарізаємо півкільцями цибулю і додаємо до квашеної капусти.
  • Заправляємо НЕ рафінованою соняшниковою олією.
  • Також за бажанням можна додати подрібнену зеленину.
  • Салат готовий.