страви з грибами муер

«ГРИБИ «МУЕР» З ЯЙЦЕМ»

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. Гриби «Морський Гребешок» ТМ «ВСЕСТО» — 300 г.
  2. Яйце — 2 шт.
  3. Цибуля ріпчаста — 1 шт (середній)
  4. Часник 2-3 зубки
  5. соєвий соус
  6. Перець червоний (свіжий або мелений)
  7. Перець чорний (мелений)
  8. Столовий оцет 1 ч.л.

Процес приготування:

 

  • Цибулю нарізати дрібним кубиком і обсмажити на олії до золотистого кольору.
  • Коли цибуля буде готова, додаємо до неї дрібно подрібнений часник, перемішуємо і даємо постояти кілька хвилин.
  • Додаємо до грибів «Муер» цибулю з часником, соєвий соус, приблизно 2- 3 ст.л., перець чорний мелений, перець червоний мелений або свіжий за смаком, чи не солимо, додаємо оцет (приблизно 1 ч.л.).
  • Яйця нарізаємо маленьким кубиком і додаємо в салат.
  • Перемішуємо і даємо трохи настоятися.

«ГРИБИ «МУЕР» З КУКУРУДЗОЮ»

ІНГРЕДІЄНТИ:

 

  • Гриби «Морський Гребешок» ТМ «ВСЕСТО» 300 р
  • Кукурудза консервована 1 баночка
  • Масло рослинне рафіноване
  • Цибуля ріпчаста 1 шт. (Середній)
  • Соєвий соус (70-100) мл.
  • Часник 2-3 зубки

Процес приготування:

 

  • Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
  • До цибулі додаємо гриби «Муер» і смажимо ще хвилин 5-7.
  • До грибів з цибулею додаємо кукурудзу разом з соком, і тушкуємо до випаровування всієї рідини.
  • Часник дрібно подрібнюємо.
  • Коли рідини вже не залишилося додаємо соєвий соус і подрібнений часник.
  • Як тільки салат закипить — знімаємо його з вогню.
  • Гарячий салат готовий.

«МОРСЬКИЙ ГРЕБІНЕЦЬ»

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. Гриби «Морський гребінець» ТМ «ВСЕСТО» 300 г
  2. Соєвий соус 0,5 ст. л.
  3. Червоний перець (за смаком)
  4. Зелень (петрушка, кріп)

Процес приготування:

  • Викладаємо гриби «Морський гребінець» з часником в салатну тарілку і заправляємо його соєвим соусом.
  • За бажанням до грибів можна додати гострий перець для додання гостроти.
  • Прикрашаємо салат зеленню.
  • Салат добре підійде до картопляних блюд, рису та інших гарнірів.